Word Mee-Maker!

Donateur:
Als donateur kunt u ons steunen met elk gewenst bedrag. U wordt op de hoogte gehouden van komende projecten door onze artistieke leiding Laura Martin en Nicolette Terhaag. U ontvangt nieuws over onze voorstellingen en kunt als eerste in de voorverkoop kaarten reserveren.

Stichting De Makers is bezig met een aanvraag voor een ANBI-status waardoor grote schenkingen aftrekbaar worden. Daarnaast verschijnt, indien gewenst, uw naam of die van uw bedrijf op de website en onze PR-uitingen.

Liever op een andere manier De Maker Theater steunen? Dat kan natuurlijk ook! Van bouwmaterialen tot eten en drinken: wij zijn er blij mij. Ook hier verschijnt, indien gewenst, uw naam of die van uw bedrijf op de website en onze PR-uitingen.

Samenwerking
De Makers Theater werkt graag samen met scholen, stichtingen en verenigingen in en rondom Noordwijk. Wij staan open voor alle ideeën, neem gerust contact op.

Meedoen aan de projecten:
De Makers Theater biedt vele mogelijkheden om mee te doen aan hun producties. Houdt onze website en social media in de gaten of meld je aan via de mail!

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers geen producties. Elk jaar zijn er vrijwilligers nodig om te helpen met o.a. decorbouw, het maken van kostuums, op- en afbouw en allerlei andere zaken.
De Makers Theater biedt vrijwilligers:

  • Een kijkje achter de schermen bij onze producties en exclusieve toegang tot de generale repetitie van de voorstelling.
  • Als eerste op de hoogte van alle activiteiten;
  • Samen een prachtige prestatie neerzetten; het bijdragen aan een theatervoorstelling is een gezellige en onvergetelijke belevenis;

Aanmelding
Heb je belangstelling? Of een vraag? Stuur dan een bericht aan info@demakerstheater.nl